Ex Libris Ludwika Skoczylasa [Władysław Skoczylas]. - Skoczylas, Władysław (1883-1934) (1930)
Przedstawia Chrystusa Frasobliwego, na drugim planie zachodzące słońce, napis: Ex Libris Ludwika Skoczylasa.