[Afisz. Incipit:] Polski Związek Byłych Więźniów Politycznych Koło Tczew urządza ... z okazji Tygodnia b. Więźnia Politycznego Uroczystą Akademię ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o akademii w auli tczewskiego Gimnazjum 11.04.1948 r.