[Afisz. Incipit:] Polski Związek Byłych Więźniów Politycznych Koło Tczew urządza ... z okazji Tygodnia b. Więźnia Politycznego Uroczystą Akademię ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o akademii w auli tczewskiego Gimnazjum 11.04.1948 r.
Keywords: Polski Związek Byłych Więźniów Politycznych; 1901-2000; 1945-1989; Tczew (woj. pomorskie); Druki ulotne