[Afisz. Incipit] Ostrzeżenie. Począwszy od dnia 27 kwietnia b.r., Gazownia Miejska przystępuje do napełniania gazem rurociągów ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z komunikatem Gazowni Miejskiej w Elblągu.