[Afisz. Incipit] Ostrzeżenie. Począwszy od dnia 27 kwietnia b.r., Gazownia Miejska przystępuje do napełniania gazem rurociągów ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z komunikatem Gazowni Miejskiej w Elblągu.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne