Mirosław Stecewicz - Latycka, Wera. ([Gdańsk, 1959)
Przedstawia portret poety Mirosława Stecewicza, ok. 1960 r.
Data wg przedstawienia, miejsce wyd. wg działalności aut.
Keywords: Stecewicz, Mirosław -- (1930-2017) -- fotografie; Portrety (fotografia) -- 1945-1970.