Ex Libris Valentas Janauskas K. V. - Kisarauskas, Vincas (1934-1988) (1969)
Przedstawia stojące dwie książki, na których grzbietach umieszczone są powtarzające się podobizny tego samego mężczyzny. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.