[Afisz. Incipit] Zawody piłki nożnej o mistrzostwo wojsk lotniczych ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczach między zespołami: Warszawy, Dęblina, Zamościa, Radomia, Modlina i Malborka 13-14.07.1951 r. w Elblągu.