Żuławy Elbląskie - J. Bułhak i Syn. (Warszawa : J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Krasińskiego 18 m 1, 1949)
Przedstawia widok ogólny Żuław Elbląskich, ok. 1949 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie. Data wg pieczątek na rewersie. Jedna z pieczątek w j. ang z datą: Copyright by J. Bułhak & Son Warsaw 1949.
Keywords: Fotografia artystyczna -- 1945-.