Biblioteka Mietka Zdanowicza - Pawlikowska, Halina (1931-2013). (1974)
Twarz kobiety, u góry napis: Biblioteka Mietka Zdanowicza.
Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 02.12.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w