Bekanntamchung : Hiermit wird bekannt gemacht dass: [...] - Judenrat (Włodawa). ([S.l. : s.n.], 1940)
Ogłoszenie hitlerowskie dla włodawskim żydów dot. majątku z 15 czerwca 1940 r.
Keywords: Żydzi -- Polska -- Włodawa -- 1900-1945.; Włodawa (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- druki ulotne