Ulica Długa, przed odbudową - widok od Ratusza Gł[ównego] [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986)
Przedstawia ul. Długą przed odbudową, widoczna płd. pierzeja od Ratusza w kierunku Bramy Złotej, 1950 r.