[Afisz. Incipit:] Teatr Bajka w Tczewie ... Historia Cała o Niebieskich Migdałach w 7-miu aktach ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu kukiełkowym.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.