Dekret auf dem Bericht des Hernn Superintendenten Ehwalt allhier vom 19ten d. M. (Danzig : [s.n.], 1825)
Druk dot. pochówku zwłok na przykościelnym cmentarzu społeczności wiejskiej.
Keywords: Obrzędy i ceremonie pogrzebowe -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- druki ulotne