[Urna z prochami majora Henryka Sucharskiego] / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1971)
Przedstawia urnę z prochami majora Henryka Sucharskiego, prawdopodobnie wystawioną w Dworze Artusa w 1971 r.