[Urna z prochami majora Henryka Sucharskiego] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia urnę z prochami majora Henryka Sucharskiego, prawdopodobnie wystawioną w Dworze Artusa w 1971 r.
Tytuł nadany przez katalogującego. Data na podstawie przedstawienia urny.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Urny -- Polska -- Gdańsk -- fotografie