[Afisz. Incipit] I-sza Loteria Fantowa Okręg Koła Związku Inwalidów Wojennych Rzeczyposp. Polskiej w Wilnie ... / Kaliszczak Z. - Kaliszczak, Zbigniew (1903-1985) ([wydawca nieznany], 1925)
Afisz informujący o loterii fantowej.