[Afisz. Incipit] I-sza Loteria Fantowa Okręg Koła Związku Inwalidów Wojennych Rzeczyposp. Polskiej w Wilnie ... - Kaliszczak, Zbigniew (1903-1985). (Wilno : [wydawca nieznany], 1925)
Afisz informujący o loterii fantowej.
Pomiędzy tekstem ilustracja ukazująca inwalidów wojennych, sieroty i wdowy.
Keywords: Druki ulotne -- Litwa -- 1900-1945.; Druki ulotne -- 1900-1945.