[Ulotka. Incipit] Mieszkańcy Trójmiasta! Od czwartku ... przeżywamy dramatyczne chwile ... / Jerzy Młynarczyk, Jan Krzeczkowski, Lech Świątkowski. - Młynarczyk, Jerzy (1931-2017) ([wydawca nieznany], 1980)
Ulotka propagandowa nawołująca do spokoju i powrotu do pracy, 19.08.1980 rok.