Program Studenckich Obchodów 1000-lecia państwa polskiego na Politechnice Gdańskiej. (Gdynia : [s.n.], 1966)
Afisz z programem obchodów, które miały miejsce od marca do lipca 1966 r.
Keywords: Politechnika Gdańska -- 1945-1990 -- druki ulotne