[Afisz teatralny. Incipit:] Danzig. Mittwoch, den 30. April 1823. Titus, der Großmüthige. Große Oper in 2 Akten. Musik von Mozart. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1823)
Afisz przedstawienia "Titus, der Großmüthige. Große Oper in 2 Akten" z muzyką Wolfganga Amadeusa Mozarta.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Mozart, Wolfgang Amadeus -- (1756-1791).; Stadttheater (Gdańsk) -- historia; Teatry -- Polska; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w