Żelazna Korona Chrostowski. - Ostoja-Chrostowski, Stanisław (1900-1947) (1936)
Przedstawia portret cesarza Karola V w dekoracyjnej ramie z podpisem "Carolus V" wg obrazu Christophora Ambergera z 1532 r.