Ex Libris Antoine Rousseau / Norbert H. Ott. - Ott, Norbert H. (1942-2025) (1973)
Sylwetki półpostaci trzech mężczyzn, u dołu napis: Ex Libris Antoine Rousseau, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.