Ex Libris Antoine Rousseau - Ott, Norbert H. (1942-2025); Rousseau, Antoine (1973)
Sylwetki półpostaci trzech mężczyzn, u dołu napis: Ex Libris Antoine Rousseau, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w