Na akcję letnią harcerstwa - Czarnecki, Władysław (1906-1977). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1946)
Cegiełka o wartości 20 zł. Kolor czarny.
Data na podstawie działalności autora.
Keywords: Cegiełki (druki ulotne) -- 1945-1990.; Druki ulotne -- 1945-1970.