[Afisz. Incipit] Muzyczna przygoda w Teatrze Letnim "Estrada" w Sopocie ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa z informacją o wydarzeniu 26-28.08.1955 r.
Keywords: Teatr Letni (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne