Gonen Johan H. A. Jansen / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Przedstawia biegnącego błazna z bukietem tulipanów, u dołu napis: Gonen Johan H. A. Jansen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.