Gonen Johan H. A. Jansen - Cinybulk, Vojtech (1915-1994).; Jansen, Johan H. A. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1967)
Przedstawia biegnącego błazna z bukietem tulipanów, u dołu napis: Gonen Johan H. A. Jansen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie nazwisko artysty, data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechosłowacja -- 1945-1970.