Danzig - Pfuhle, Fritz (1878-1969). (Berlin : [wydawca nieznany], 1914)
Plakat reklamujący Gdańsk. Na obrazie: para w osiemnastowiecznych strojach patrząca na panoramę Gdańska.
Data na podstawie cytowanego katalogu aukcyjnego.
52 Aukcja książek i grafiki, dostęp: 29.03.2021
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.