[Afisz. Incipit] Zarząd Powiatowy Stronnictwa Ludowego w Sztumie zwołuje ... 14 marca 1948 r. wielki wiec poselski ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wiecu poselskim w Domu Kultury w Sztumie.