[Afisz. Incipit] Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej - Wydział Kultury ... organizują w dniu 25.IX.55 r. ... w Operze Leśnej w Sopocie Wojewódzkie Święto Pieśni i Tańca ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o występach w Operze Leśnej w Sopocie w 1955 roku.