[Afisz. Incipit] Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej - Wydział Kultury ... organizują w dniu 25.IX.55 r. ... w Operze Leśnej w Sopocie Wojewódzkie Święto Pieśni i Tańca ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o występach w Operze Leśnej w Sopocie w 1955 roku.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.