Zaoczny kurs prawa budowlanego - Polski Związek Inżynierów i Techników Budownictwa. Oddział (Gdańsk). (Wrzeszcz : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o kursie.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne