[Sierpień 80] : [Wojciech Kołodziejski] - Nieznalski, Bogusław (1948-2014). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia Wojciecha Kołodziejskiego w sali BHP Stoczni Gdańskiej, 31 sierpnia 1980 r.
Autor według pieczątki na rewersie. Data i tytuł według przedstawienia.
Keywords: Stocznia Gdańska -- strajk (1980) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie