Vagn Clemmensen Bogtrykker / Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1971)
Prasa drukarska, u dołu napis: Vagn Clemmensen Bogtrykker. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.