Liliana Bardijewska - Zielony wędrowiec, czyli baśń o największym marzeniu / projekt Wojciech Stefaniak ; Białostocki Teatr Lalek. - Stefaniak, Wojtek (1966- ). ([wydawca nieznany], 2006)
Plakat premiery 26.05.2006 r. Nazwisko autora przy prawej krawędzi.