Liliana Bardijewska - Zielony wędrowiec, czyli baśń o największym marzeniu - Stefaniak, Wojtek (1966- ).; Teatr Lalek (Białystok). ([Białystok] : [wydawca nieznany], 2006)
Plakat premiery 26.05.2006 r. Nazwisko autora przy prawej krawędzi.
Miejsce wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Lalek (Białystok) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.