[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie art. 72 ... o przeprowadzeniu badań lekarskich w miejscowościach o znacznym nasileniu chorób wenerycznych ... - Kiszkis, J. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o obowiązku badania 11.03.1949 r.