Koncert symfoniczny : Zakończenie sezonu koncertowego 1965/66 / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka ; [tekst Stanisław Haraschin]. - Haraschin, Stanisław (1922-2006) ([s.n.], 1965)
Program koncertu, który mial miejsce 24-25.06.1966 r.