Koncert symfoniczny : Zakończenie sezonu koncertowego 1965/66 - Haraschin, Stanisław (1922-2006).; Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1965)
Program koncertu, który mial miejsce 24-25.06.1966 r.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- programy; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.