Festklänge zur goldenen Hochzeit des Herrn Ephraim Groß und seiner Gemahlin Frau Johanna. (Danzig : [s.n.], 1914)
Gazetka z okazji rocznicy ślubu 22.02.1914 r.
Keywords: Małżeństwo -- Niemcy -- 1870-1914.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne