[Afisz. Incipit] Rozporządzenie Rady Państwa z dnia 13 czerwca 1947 r. w sprawie powołania i organizacji Społecznych Komisji Kontroli Cen / B. Bierut. - Bierut, Bolesław (1892-1956) ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią rozporządzenia Rady Państwa dotyczące Społecznych Komisji Kontroli Cen, 1947 rok.