[Afisz. Incipit] Rozporządzenie Rady Państwa z dnia 13 czerwca 1947 r. w sprawie powołania i organizacji Społecznych Komisji Kontroli Cen - Bierut, Bolesław (1892-1956). (Lębork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią rozporządzenia Rady Państwa dotyczące Społecznych Komisji Kontroli Cen, 1947 rok.
Keywords: Ceny -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.