Uczyń ze swojego życia arcydzieło / Krzysztof Zanussi. - Zanussi, Krzysztof (1939- ). (RTCK, 2018)
Książka powstała na podstawie treści konferencji pod tym samym tytułem, zawiera niepublikowane w aiudiokonferencji dodatkowe uwagi i historie autora.