[Afisz. Incipit] Koło Przyjaciół Milicjanta ... urządza w sobotę, dnia 20 września 1947 roku ... zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w sali "Cyganerii" we Wrzeszczu przy ul. Sobótki 15.