[Afisz. Incipit:] Przedszkole przy "Caritasie" odegra powtórnie ... Jasełkę w 3-ch odsłonach ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 6.01.1948 r. w auli Gimnazjum i Liceum Ogólnokształcącego przy ul. Stalina w Tczewie.