Pornografizacja wizerunku kobiet w mediach i jej wpływ na kreację wizerunku przez nastolatki na portalu fotka.pl / Justyna Krasowska. - Krasowska, Justyna
Kultura, socjalizacja, tożsamość; przemysł kulturowy a normy społeczne; wpływ pornografizacji na kreację wizerunku przez nastolatki na portalu fotka.pl.