[Afisz teatralny. Incipit:] Titus Maccius Plautus - Panna Młoda = (Sortientes vel Casina) / Państwowy Teatr Nowy. (Państwowy Teatr Nowy, 1966)
Afisz informujący o przedstawieniu w sezonie 1965/66. Opracowanie dramaturgiczne i reżyseria Janusz Kłosiński, scenografia Alina Ronczewska.