[Afisz teatralny. Incipit:] Titus Maccius Plautus - Panna Młoda = (Sortientes vel Casina) - Teatr Nowy (Łódź). (Łódź : Państwowy Teatr Nowy, 1966)
Afisz informujący o przedstawieniu w sezonie 1965/66. Opracowanie dramaturgiczne i reżyseria Janusz Kłosiński, scenografia Alina Ronczewska.
Keywords: Teatry -- Polska -- Łódź -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.