Polska 1974 - Gładysz, Dionizy; Młodzieżowa Agencja Wydawnicza ([S.l.] : Młodzieżowa Agencja Wydawnicza, 1974)
Plakat polskiej drużyny piłkarskiej z 1974 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- 1970-2000 -- plakaty